кое е потеклото на блек џек

Вести велика БРИТАНИЈА има име Cashcade и Игри Сфери Ко-основач Симон Колинс како генерален Директор на својата обложување и игри сектор.Колинс ко-основач на Cashcade во 2001 година, подоцна се развива бинго сајт и предводник на брендот FoxyBingo, кој беше продаден на PartyGaming за £96m ($123.9 м) во 2009 година.Во 2018, тој ко-основач на Игри Кралства, кој е фокусиран на обезбедување на вистински пари игри можности за мобилни.Игри Сфери продаваат своите B2C подружница Мечка Група на Реката iGaming за £11.5 м во февруари оваа година.Во новата улога, Колинс ќе го надгледува развојот на Вести велика БРИТАНИЈА гејминг брендови, вклучувајќи Сон Тим, Сонцето Бинго и Сонцето ТркиСкот Taunton, извршен ДИРЕКТОР на матичната компанија Wireless, рече: "Има неколку искусни играчи во онлајн игри простор од Симон Колинс."Тој има историја на градење публика, како и вредноста околу брилијантен дигитални игри брендови."Колинс рече: "јас сум особено возбудени да ја преземе оваа нова улога како јас верувам дека постојат голем број на можности за развој на постоечки бизнис."Јас сум во потрага напред за да работат со она што го знам е многу талентиран тим, низ некои од велика БРИТАНИЈА најголемите брендови." кое е потеклото на блек џек.