Petit казино Villefranche Rue павле Bert

Објавувањето Малта Денес извештаи кои седум турски јазик вработени во живо дилер на услуги Еволуција Игри канцеларии во Малта се преземање на друштвото на суд во обид да се спротивстави на трансфери на компанијата канцеларии во Грузија.Во извештајот се забележува дека Еволуцијата има shuttered своите табели угостителски на турски јазик punters, и предлагање за пренос на вработените се погодени од промена.Сепак, таквиот потег би можело да резултира со негативно влијание на работникот Малта условите за вработување, вклучувајќи и пониски плати да ги донесе во согласност со локалните плати скали во Грузија.Само друга опција отворен за вработените е да поднесе оставка од компанијата, Малта Денес белешки, известување дека судот поднесоци обвинуваат компанија на "целосно навредлив и нелегално" однесување што ќе ги доведе до губење на средствата за егзистенција petit казино villefranche rue павле bert. Infopowa вест е главен на Casinomeister вестите од 2000 до 2019 petit казино villefranche sur mer. Брајан Cullingworth беше главен автор, соработник, и беше еден од повеќето видни лица имам некогаш познат вклучени во онлајн казино индустријата.Првпат се сретнаа во јануари 2001 година во МРАЗ во Лондон каде што се забележани него ќе говорница да кабина интервјуирање онлајн казино, софтвер и лиценцирање надлежност претставници.Брајан беше, исто така, силно се вклучени со нашите форум како "Jetset", тој беше ангажиран како неформално консултант да eCOGRA, на ОПА, и беше играч застапник кој учествувал безброј оштетениот играчи со своите конекции за да индустрија луѓе.Тој, исто така, објави "Казино Предупредува" преку Infopowa вести за прилично голем број на години.Овие може да се најде во нашите вести архиви.Неговото заминување во февруари 2019 беше мрачен ден за нас.Тој засекогаш ќе биде пропуштен. зошто куќа секогаш да победи во коцкање.