зошто куќата има подобри шанси во Blackjack

Владата е сепак да се даде ни повратни информации во врска со содржината на законот – имено, дали тоа го прифаќа нашето мислење од законот," Г-дин Чен ни кажа зошто куќата има подобри шанси во blackjack. "Тоа е само кога ќе се владиниот одговор, дека ние ќе бидеме во можност да продолжи дискусијата." р Чан додаде дека неговиот комитет е во моментов се окупирани со други сметки и ќе ги има до август 15; време во кое на собранието почнува со два месец летниот распуст.мнозинството на релевантни работни комисијата го поддржа задржување на пушењето салони на казино главниот подови, Г-дин Чан му вели во коментари до медиумите по затворена врата комитетот за дискусија на Мај 26 зошто куќата имаат предност во blackjack. Работниот комитет е некаков поддршка за пушење ложата е под услов втор рака чад може да се чуваат подалеку од казино персонал и од гостите кои не пушат, Г-дин Чан рече во тоа време. Во однос на тутунот контрола во казина, тоа е она што нашата комисија предложи до владата," Г-дин Чан кажано GGRAsia во неговиот најнов коментари.Тој додаде: "Но ние не му се спротивстави на [владата] предлог за забрана на продажбата на тутун во внатрешноста казина." Откако владата ни кажува она што нивните мислења се на законот, јас не мислам дека тоа ќе биде потребно долго време за собранието за процесот на законот," законодавецот додаде какви се шансите за победа на џекпот на слот машина.

"Во однос на технички,, законот не е тешко да се справи – тоа е повеќе на политичка волја од страна на владата која тежи за напредокот на законски ревизии," објасни Г-Chan.acau Секретар за Социјални Работи и Култура, Alexis Tam Chon Weng, изјави за медиумите на јуни 26 дека владата се уште се отворени за предлози од законодавците во однос на ревизиите на тутунот контрола сметка какви се шансите за освојување 3 блек џек рацете во ред. На [пушење контрола] сметка ќе дефинитивно не се падна.Бидејќи законот е веќе одобрен преку прво читање од страна на Законодавното Собрание," рече Г-дин Tam во времето. Тоа е само што сега [работа] комитет на виделина, некои сугестии во врска со законот, кој ние сме отворени да ги дискутираат.И ние ќе мора да се види дали нивните предлози се соодветни," секретар рече. какви се шансите за победа поле се обложи во craps.