слот машина нема да престане да се врти

ainland Кина вкупно официјален лотарија за продажба Може да зголемен за 7.8% од година-на-година на околу RMB34.62 милијарди долари (US$5.21 милијарди евра), според официјалните податоци, од земјата на Министерството за Финансии.elfare лотарија на продажбата totalled RMB18.37 милијарди долари во Мај, за разлика од 1,8 проценти од пред-годишен период, додека спорт лотарија на продажбата скокна 15.6 проценти од година на година да RMB16.25 милијарди долари, министерството се вели во петок изјава.ај беше третиот последователен месец од година на година се зголемува во целокупната лотарија на продажбата во Кина.elfare лотарија на продажбата за јануари до Мај период натопена за 0,9 проценти на RMB85.90 милијарди долари, а продажбата на спорт лотарија производите биле од 2.1% да RMB74.39 милијарди долари слот машина нема да престане да се врти. GTech Holdings Ltd, Хонг Конг-листата снабдувач на опрема и услуги за Кина е лотарија на пазарот, се вели во Март поднесување дека очекува нови прописи за индустријата за да се воведе оваа година. слот машина нема да прифати монети.