Tappacola индискиот племе флорида казино

Yggdrasil Игри, шведската-базирани на интернет и мобилни инвеститорот, го зголеми својот приход од 73% од година на година според компанијата е Q1 2018 извештај.Приходи totalled $6.54 m во споредба со $3.78 метри во текот на истиот период во 2017 tappacola индискиот племе флорида казино.
Растот беше воден од основните зголемување на компанијата обем на работење.Ова беше одраз од страна на 61% пораст на мобилни бруто игра добивки и 90.2% скок во бројот на играчот трансакции.Овие цврсти подобрувања и помогна на компанијата оперативен профит скок од 29% до $1.57 м, како и зголемување на EBITDA година-на-година од $1.51 m до $2.05 м прислушувани од pow леле казино знак. Yggdrasil се бара да продолжи да расте во своето работење имаат потпишано девет лиценца договори за време на Q1 2018, вклучувајќи bet25.dk и два нови партнери во Италија, Лотоматика и Stanleybet.Компанијата е, исто така, неодамна објави планови за да се прошири во Шпанија преку договор со GVC.Коментирајќи ги резултатите Fredrik Elmqvist, извршен ДИРЕКТОР и основач на Yggdrasil, рече: "јас верувам дека условите се во право за континуиран силен раст напред.Гледаме силен интерес во нашите игри и во играта промотивни алатки помеѓу двата оператори и на крајот играчи.Јас сум многу возбуден во врска со можностите што претстои, и ние ќе продолжиме да се даде приоритет на раст и да се изгради врз нашиот свет-класа нудат." хард рок покер форт lauderdale.