тепање на казино во рулет

Во невиден посветеност на колеџ фудбал bettors низ Америка, Спортски Игри на Објавата на Мрежа (SGPN) колеџ gridiron експерт Colby Dant е обезбедување на пред-сезона прогнозата на секој FBS фудбалски тим, вклучувајќи ги и препораките за над/под регуларната сезона го победи вкупно wagers на сите.Тешка иницијатива е во тек со објава и транскрипција на содржини достапни на www.sportsgamblingpodcast.com, дом на единствениот независно во сопственост и управувани спортски коцкање медиуми мрежа која места премија на забава вредност.Предвидливото објави најмногу се лесно достапни на SGPN стан, можност за превземање на Apple App Store, Google Play Store, и од SportsGamblingPodcast веб-сајт.Во концизен, но детални 20 минути објави, Dant исто така дава објаснување за сите предвидувања, бараат време ниво на потопување, неговата постојани работа со SGPN од 2017 тепање на казино во рулет.

SGPN, постојано се рангираат меѓу првите фудбалски објави во Америка од страна на Chartable.com,, исто така, ќе се следи и извештај за резултатите од Dant е prognostications во служба на својата публика што е необично во поголемиот број спортски wagering совети/анализа индустрија победи на шансите во рулет. Dant е еден од над 45 соработници за покривање спорт и забава за SGPN платформи најдобри спортски коцкање твитер следи. "Јас сум дефинитивно се случува над и надвор со овој проект, но колеџ фудбал е еден спорт, за кои тоа е всушност е неопходно" – Colby Dant најдобри спортски коцкање твитер сметки. Dant е ветеран спортски wagering експерт кој има хендикепирани секој Фудбалски Сад Subdivision (FBS) игра (1,500) од 2017 најдобри спортски коцкање сајтови сад. "Спортот генерира емотивна приврзаност меѓу своите фанови дека е хипер-локални, регионални, пресек и национални.Времето е во право за ова најдлабоките на нурка во целиот FBS.Целосен распоред се назад, навивачите се враќаат и интерес е spiking со самрак на глобалната пандемија.Нашите SGPN публика и сите колеџ фудбалски фанови сакате тоа и го заслужуваат тоа." Меѓу Dant повеќето наметливо препораки е Минесота над 6.5 победи и Северна Каролина под 9.5 победи.Објавите на кои нудат забавна зема на традициите и историјата на колеџ програми со компаративна референци за ривал тимови и конференции во врска со SGPN стил на комбинирање забавни содржини со бесплатен, парите-правење предвидувања за спорт bettors.Други придонеси на Dant објави вклучуваат предлози кои Тексас А&М е преценети, и дека Големите 12 функционери треба да размислат за размислување надвор од кутијата и грабање Deion Сандерс' Џексон Државата тим и Еди Џорџ Тенеси Државен тим, плус трансфер на порталот влијание врз и средно-големите и средно големи програми.Подкаст серијата, достапна под "Колеџ Фудбал Искуство" име на SGPN веб-сајт и SGPN Стан, е повеќе од половина заврши со преостанатите објави на вистинскиот пат за објавување на текот на следните три недели.Репортерот на покривање на сите аспекти на спортот, покер, регулатива, iGaming бизнис и повеќе.Коцкање Вести-Сајт со ХУМОР најдобри спортски коцкање акции 2021.