како да се справи покер за почетници

Маерс нарекува Fluharty "misinformed" за прашањето.Државниот закон не се даде на лотарија моќ да се кандидира систем.Наместо тоа, тој мора да управуваат оператори.На sportsbooks, Маерс рече, се работи на апликации.Западна Вирџинија не се онлајн платформа за неколку месеци кога Делавер Северна го претстави својот Влог Среќа стан во исто време тоа започна мало sportsbooks на Wheeling Островот Хотел Казино тркачката патека и Mardi Gras Казино и да се Впуштат во декември.Сепак, спор меѓу Делавер Северна платформа партнер и добавувачот доведе до мало и онлајн книги за затворање само пред NCAA Tournament почна во Март.Делавер Северна допрва треба да повторно да се отвори на мало со книги или повторно да го стартувате апликација, како што е поднесена тужба против нејзиниот партнер.Западна Вирџинија е петтиот државен да се тркалаат мало спортски обложувања по Врховниот Суд ја укинал Професионални Аматерски Спортски законот за Заштита.Првиот влог на мало sportsbook беше донесена на Август како да се справи покер за почетници. 30, 2018, во Холивуд Казино на Чарлс Градот Трки.Тоа стана трета земја со мобилен кога BetLucky беше објавен во декември По BetLucky отиде надолу, таа изгледаше како DraftKings, преку нејзиното партнерство со Холивуд Казино, ќе се пополни онлајн празнина.Сепак, по успешно тестирање на стан во Мај, државните службеници имаа прашања за локација на паричникот server што ја има задржано DraftKings од туркање надвор апликацијата.Маерс додаде дека еден обезбедувач на услуги понуди план кој лотарија претставници одобрени.Сепак, услуги откриени план ќе предизвика прашања надвор од државата, поттикнувајќи ги да се повлечат.Прашање до лотарија функционери да кажат дека услуги не беше одговори понеделник вечер.Друга можност може да биде Gambling.com, што најави минатата недела, доби одобрување од страна на државата да се воспостави договори со онлајн обложување спортски, казино, и покер оператори.Сепак, Маерс, рече тој не мислам дека компанијата имаше договор во место со Западна Вирџинија оператор уште.Една порака до Gambling.com за повеќе информации не беше вратен.Вилијам Хил го претстави својот online апликацијата во Ајова минатиот петок, еден ден по отворањето своето мало со книги во државата.Таа се отвори мало sportsbook на Mountaineer Парк минатиот ноември.Маерс означени Вилијам Хил е онлајн влез во државата не е блиску реката рок казино апсолутна спа. "Јас не зборува со никого од Вилијам Хил во врска со онлајн wagering, но моите вработени се одржа некои прелиминарни разговори за тоа како тие ќе продолжи", рече тој. реката рок казино сите можете да јадат.