онлајн казино Maximaleinsatz 1 евро

Топло надвор притиска, GVC Стопанства САЛАДИН, еден од најголемите спортски игри и игри групи во светот, го објави својот најнов финансиски ажурирање, која се протега во првиот квартал на годината.Компанијата го видел зголемува во одборот и се очекува да се види продолжение раст, и покрај неодамнешните промени во велика БРИТАНИЈА во врска со фиксни чудно обложување терминали (FOBT).Компанијата има пријавено раст од 8% на нето игри на приходи за квартал, управувано од страна на подобри перформанси во виртуелен спорт и коцкање облози.Подобрување во онлајн-операции помогна да се надоместат загубите настанати поради промени во велика БРИТАНИЈА, каде мало приходи за GVC остана рамна и онлајн приходи се зголемени за 17%.Според GVC извршен ДИРЕКТОР Кенет Александар опишан првиот квартал фигури како "одличен старт на годината," вели, "Ние продолжуваме да се види добар волумен раст низ сите поголеми онлајн брендови и територии и ние и понатаму сме многу сигурни во остварување на нашата цел на двојно-цифрен онлајн NGR раст.Влијанието на газираните бруто победи на маргините во Италија и велика БРИТАНИЈА беше надомести со подобрување на маргините во други територии, демонстрација во корист на двете географски и производ диверзификација на целата Група." Почнувајќи од 1 април, FOBTs во велика БРИТАНИЈА да имаат максимален облог сума од £2, надолу од £100 претходно е дозволено.Промените веќе се покажале како неефикасни, многу на изненадување на речиси никој, и тоа нема да биде долго пред било привремено загуби поради вклучете се recuperated преку други механизми.Тоа ќе бидат неколку недели пред GVC "може да почне да се оцени влијанието" на новиот FOBT правила, но Александар се сигурни дека ќе го испорача "EBITDA и оперативен профит, во согласност со очекувањата" дури "во оваа рана фаза на годината." GVC е сопственик на голем број на големи игри брендови.Тоа е компанијата зад Корали, bwin, Sportingbet, Гала, partypoker и Ladbrokes и работи низ целиот свет.Неодамна, таа влезе заеднички партнерство со MGM Одморалишта да се прошири спортски коцкање во сад.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre онлајн казино maximaleinsatz 1 евро.