на Outcasts на покер станот - тест одговори

acau Секретар за Економија и Финансии, Ангажирање Leong Vai Tac (на сликата, центар), и Паоло Мартинс Чан (на сликата, право), директорот на градот игри регулаторот – Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото, исто така познат како DICJ – присуствуваше на прес конференција објави наоди. Не постои директна врска помеѓу овој извештај и игри на лиценца за обновување на процесот," Г-дин Leong рече за време на прес-конференцијата.кога побарано од страна на GGRAsia, Г-дин Leong предвидено нема временска рамка за процесот во однос на можните освежување на Макао гејминг концесии и под-отстапки.Наместо тоа, тој рече дека владата е фокус во пуштање во употреба на среднорочен преглед е да се подобри работењето на Макао е казино фирми на outcasts на покер станот - тест одговори. Ние сме во моментов се доживува период на прилагодување [во казино индустријата]", рече тој demo slot pragmatic sweet bonanza rupiah.
"Ние треба да се фокусира на промовирање на одржлив развој на овој сектор." Овој извештај покажува дека Macau е социјален и економски развој [од игри на либерализација] е сосема очигледно и дека казино индустријата имаше позитивен придонес во тоа," Г-дин Leong рече за време на прес-конференцијата.e додаде дека среднорочен преглед на наодите ќе биде важна референца за понатамошно подобрување на игри прописите, како и помагање на игри оператори подобрување на нивното работење.р Leong истакна дека брзиот раст на Макао гејминг индустријата од 2002 година беше "во голема мера врз основа на VIP игри", но тоа е сега време да се промовира повеќе одржлив развој demo slot pragmatic wild west. Ние не може да се потпираат на една мала група играчи да се донесе во голема сума на приходи," рекол тој.р Leong додаде дека индустријата исто така, треба да се промовира подобра рамнотежа помеѓу игри и не-игри приходи.ne само областите во кои јазикот на среднорочен преглед на извештајот беше на некој тон на критика беше во однос на junket операции.На англиски јазик екстракт на среднорочен преглед истакна имало уште "проблематични" прашања поврзани со junket индустрија.т прес конференција, DICJ е Г-дин Чан, истакна дека од 183 junket промотори кои постојат во 2015 година, 35 немал нивните соодветни лиценци обновен, поради некои неуспехот да се усогласат со новите прописи за финансиско известување воведен во октомври.р Чан додаде дека DICJ беше лансиран во февруари преглед на сите junkets со цел да се оцени дали тие се во согласност со новите барања.Преглед требаше да биде завршена за шест месеци, додаде тој.uring во средата прес-конференција, Г-дин Чен потврди на DICJ беше гледа во можноста на базата на податоци листата на луѓе кои должам заостанатите долгови за да junket оператори поврзани со кредитна издадени за коцкање demo slot spadegaming brother kingdom. "Во прелиминарна фаза, ние веруваме дека оваа [база на податоци] е прифатливо," рекол тој, додавајќи дека како алатка сепак мораше да се усогласат со Macau личните правила за заштита на податоци.клиентот лош долг на база на податоци е "позитивен" и "важни" за развој на junket сектор, Г-Chan изјави.р Чан истакна дека junket сектор одигра "многу важна улога" во Макао гејминг индустријата, како ВИП бруто игри на приходите сеуште се застапени повеќе од половина од локалната индустрија на вкупниот приход demo slot spadegaming dragon empire.
"Ние не може да се негира значењето на игри промотори, но, исто така, не можеме да негираме дека постојат проблеми [во овој сектор]," додаде тој.ccording на среднорочен преглед, Макао е шест игри оператори "имаат сите исполни капитал посветеноста во нивните договори".ther проблеми изнесени во среднорочен преглед извештајот беа зголемување на игри поврзани со криминал и Макао економија е преголемо потпирање на игри сектор, документот е наведено.n екстракт на среднорочен преглед на англиски јазик – не е официјален јазик на Макао – рече дека додека пет од Макао е шест игри на носителите на правата имаше исполни капитални расходи потребно како на седмата година од нивните концесија и под-договори за концесија се доделени, еден – Галакси Entertainment Group Ltd преку неговата единица Галакси Казино SA – технички не.ut преглед рече дека ова може да се објасни со фактот дека некои трошење предмети на MOP8.8 милијарди дека Галакси Казино беше договорно се посветени да го потрошите во рок од седум години, всушност биле префрлени на нејзините под-концесија партнер Венецијански Macau за стабилизација и асоцијација, единица на она што е сега Песоци Кина Ltd.nly три игри концесии беа понудени во Макао во текот на 2002 година казино процесот на либерализација.Тие беа доделени на: Sociedade де Jogos де Macau за стабилизација и асоцијација, сега подружница на SJM Holdings Ltd; Дин Летувалишта (Macao) SA, подружница на Дин Места Ltd; и Галакси Казино за стабилизација и асоцијација.alaxy Казино првично беше составена од заеднички меѓу она што е денес Галакси Забава и Лас Вегас Песоци' подружница Песоци Кина.Партнерството брзо падна освен, наводно, во текот несогласување на управување на игри средства.ollowing издавањето на првиот суб-концесија, SJM Стопанства и Дин Места беа, исто така, последователно се овластени да имаат под-концесија секој, што тие се продаваат за – за НАС$200 милиони САД$900 милиони денари, соодветно – да MGM Grand Рај за стабилизација и асоцијација, подружница на MGM Кина Holdings Ltd, сега се контролирани од страна на MGM Места Меѓународната; и Melco PBL Jogos (Макао) SA, подружница на Melco Круна Забава Ltd.р Fong, истакна дека среднорочен преглед беше прв од ваков вид во Макао.Запрашан од страна на новинарите за кои игри оператор постигнува најдобри перформанси според прегледот резултати, научник рече дека не е можно да се направи проценка во тие услови.Тој додаде дека немало мерачи овозможувајќи за такви видови на споредба помеѓу операторите.Во тек на 9.20 часот, 11 Мај).