кога да се обложи шансите во Craps

veri Holdings Inc, сад-базирани специјалист во готово ракување технологија и електронски игра содржина за казино индустријата, најверојатно, ќе се очекува "премиум повеќе" – подразбира да бидат референца за разгледување во однос на прогнозата segmental добивка – пред тоа ќе ја разгледа можноста за продажба на своите финансиски технологија или "fintech" бизнис.veri е fintech поделба објавија првата четвртина од приходите од US$56.3 милиони денари, што претставува зголемување од 11.0 проценти од споредливи период во 2018 кога да се обложи шансите во craps. Берзата има се до неодамна на прес известува дека компанијата е во потрага за да го продаде својот fintech бизнис," истакна аналитичари Брајан McGill и Алек Cummings во нивните кодови, додавајќи "ние.. кога да се в влог во покер. мислам дека компанијата ќе сакаат премиум повеќе да се дел начини со бизнис." veri пријавени нето добивка од околу US$12.4 милиони евра за 2018, вртење околу US$51.9-милиони загуба направени во 2017. кога да се обложи на покер.