Online Gambling Risks And Statistics

Дин Палата на Cotai беше поставено на отворена во Март, но сега сопственик на местото, Дин Места Ltd, најави својот најнов Macau казино ќе биде одложен за три месеци од отворањето.Новиот датум за лансирање јуни 25 на 2016 година online gambling risks and statistics. Причината behand одложувањето е поради изградба казино услуги меѓународните ga росвел. Leighton Holdings Ltd., општи изведувачот на проектот, известени Дин Летувалишта и изјавија дека не ќе биде во можност да ја заврши проектот од Март датум казино седум дневна временска прогноза. 2016 година ќе биде голема година, како $4.1 милијарди Дин Палата е еден од неколкуте нови места за да ја отворите.Нови места, како на пример еден од Дин Одморалишта, би требало да им помогне на Макао, кој се бори како на крајот со пад во обложување поради crackdown за корупција од страна на државни службеници.Дин Палата ќе функција 1,700 хотелски соби со прекрасни пејсажи, која ќе содржи езеро со фонтани и gondolas.Казино за забава, спа за релаксација, продавници за храна и пијалоци области и простор за состаноци се, исто така, да бидат вклучени во сопственост. казино услуги меѓународните дејвид коен.