казино сексот и градот

Tabcorp најави претстојните промени на клучните извршни директори од крајот на 2020 година, со извршниот ДИРЕКТОР и MD David Attenborough да се повлече од неговата улога во 2021.Актуелниот извршен ДИРЕКТОР и MD ќе отстапи од своите позиции со Австралискиот оператор во првата половина на следната година, со глобална потрага за негов наследник веќе се во тек казино сексот и градот. Attenborough е во Tabcorp за повеќе од 10 години, се приклучи како генерален директор за wagering во април 2010 година, пред стапување на својата тековна улоги во октомври истата година.Неговата одлука да се повлече доаѓа како "комбинација со Tatts сега е во голема мера завршена", со спојување се спроведува во декември 2017, создавање на коцкање група со про форма вредност на АУ$11.3 bn (US$8.06 bn) wc слот vrij bezet hornbach. Attenborough рече: "Како такви, сега е право време да почне процесот за да се определи на следниот извршен ДИРЕКТОР кој може да работи со одборот и раководството на тимот да ја преземе компанијата напред."До тогаш, јас сум целосно посветени на управниот Tabcorp преку COVID-19 пандемија и да се осигура дека нашите бизниси се најдобри во положба за во иднина."Во меѓувреме, Стивен Gregg е избран за да се успее претседател Пола Дваер, кој ќе се пензионира од одборот на 31 декември 2020 година, по што служи како претседател и не-извршен директор од јуни 2011 година wc слот uit deur хален. Gregg е не-извршен директор на операторот од јули 2012 година, што е исто така претседател на Tabcorp Луѓе Наградување, и Caltex Австралија Ограничен. wc слот vrij bezet гама.