што се Jokers во покер

uarte Chagas – правен советник, да Macau е казино регулаторот, Игри на Инспекциски надзор и Координација на Бирото, исто така познат како DICJ – треба да биде на неколку стручни панели во 2015 IAGA Меѓународни Игри на Самитот во Ванкувер, Британска Колумбија, Канада.ne на панелите на кој тој ќе седат е да се разгледаат политики кои се однесуваат на играчот самоисклучување од казина.р Chagas, исто така, ќе разговараат со други IAGA Самитот панели влијанието на игри на локалните заедници и тековните пазарни промени во глобалната казино индустријата.Тој дополнително ќе се приклучат на регулаторот тркалезна маса за дискусија.леле n.º10/2012 година, кој стапи во сила во ноември 2012 година, вклучува одредба дозволувајќи им на постојани жители да се бараат самоисклучување од казина – за сопствена заштита – за период до две години. што се jokers во покер.