она што продавници продаваат покер чипови

Филипини се upping на анте со регулативата на онлајн платформи од страна на партнерството со Континент 8 за да овозможи широк спектар на сајбер безбедноста услуги.Договорот ќе видите бизниси во Филипини способноста да се поврзете на глобално ниво користење на локални партнери.Континент 8 избрал IP Спојуваат Дата Услуги и LR Центарот за Податоци и Решение, и со седиште во Манила, да ги споделат своите вредности на услугата, иновации и интегритетот на Двете значајни играчи во локалната конективност и дата центар пазари, IPC и LR Центарот за Податоци и Решенија ќе имаат корист од Континентот 8 напредна DDoS (Дистрибуирани Denial of Service) служби за заштита, заедно со компанијата глобалната приватни конективност за да Филипини врз основа компании.Мајкл Tobin, Ко-Основач и Главен Извршен Директор на Континентот 8, коментари: "Со речиси 20 години искуство и работење, имаме изградено глобален углед за одлична услуга заедно со единствена глобална стапало на центри на податоци и мрежата на точки на присуство она што продавници продаваат покер чипови. "Од страна на партнерството со IPC и LR Податоци, ќе го изнесе на маса напредни DDoS Ублажување услуги на Филипините претпријатија, во време кога напади се станува плодна." она што директно е повисока во покер.