Tekst се сретна Inleiding Middenstuk En слот

Гибралтар-лиценцирани онлајн казино оператор 32Red генерирани евиденција на приходите во првата половина на 2014 година и се планира да се рампата до маркетинг во втората половина да се задржи на партијата се случува.Бруто игри приходи во H1 дојде до £22.6 m, до 19% во текот на истиот период минатата година.Компанијата ужива значителен раст од 2009 година, кога 32Red е полн година приходи изнесува само £12.8 м.Како и секогаш, на компанијата предводник на казино производ изнесува најголемиот дел од приходите, со вертикални известување 21% од година на година подобрување на г 20.7 м.Мобилен донесување продолжува да расте во torrid темпо, зголемување од 17% на приходи во минатата година, 32% во H1 2014 година tekst се сретна inleiding middenstuk en слот. Целокупната играч редовите зголеми за 20% до 50,890 тел banque казино државен удар де pouce.

Приходи од 32Red е зародиш италијански операции се зголеми 130% да £1.05 m, додека нејзиниот активен играч во редовите на земјата trebled да 5,793 зора на андите слот. "Други" вертикални, која вклучува 32Red е нов Kambi Спортски Решенија sportsbook, падна 24% да £0.8 m.И покрај 2014 ФИФА Светското Првенство, 32Red извршен ДИРЕКТОР Ед Опрема (на сликата) изјави eGaming Видиш дека sportsbook е приходи придонеси биле минимални. Ware кажано SBC Вести дека тоа беше "безбедно да се каже ние секогаш ќе биде казино-led бизнис," но Ware се надева дека ќе успее да ја зголеми 32Red е спортски обложувања профил преку својата нова кошула спонзорство со Глазгов Ренџерс ВО странска валута, која влегува во сила оваа сезона, како и неговиот спонзор на последниот ден на Славните Goodwood трки тела.За да се избегне паѓа во казино клиент активност во текот на Светското Првенство, 32Red намали својот надворешен маркетинг и поведе голем број на промоции насочени кон задржување на постојните клиенти.Овој план мора да се работи, како се Повлечеме вели дека компанијата е "многу среќен со резултатите во јуни." За првите три недели на Х2, 32Red вели приходи е до 45% од година на година.За да се задржи моментумот случува, Опрема, вели компанијата за маркетинг буџет за сите на 2014 година, најверојатно, ќе врвот на £10m, околу една третина од 32Red е проектиран годишен нето приход.На меѓународната експанзија пред се, Опрема вели дека компанијата е во пораст "млака" на запишување на Холандија' регулиран пазар сега дека земјата има фиксна данок во 20% од бруто-приход (плус 2% за регулатори и одговорен коцкање програми).Шпанскиот пазар е во потрага многу повеќе "вкусен" сега дека листата на игри options е проширена за да ги вклучи слотови како на јануари 2015 година. Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre зора на титаните остаток слот го отклучите.