зора на андите слот

Орегон Државна Лотарија има издадено своите месечни приходи извештај открива спортски обложувања рачка од само $24,054,960 надолу 18.7% во февруари е рачка од $29,600,150 зора на андите слот. Март видов на државата 17,914 bettors место 765,253 wagers со просечна влог од $31.43. Бруто игри приходи (GGR) за месец изнесува $1,374,377 надолу 48.8% на февруари е GGR на $2,684,777 зора на титаните остаток слот го отклучите. Најпопуларниот спорт меѓу bettors беше повторно кошарка која дру во 421,684 облози за рачка од $15,147,622 во раните утрински часови на тага слот машина. Изненадувачки, мал фудбал беше следниот најпопуларниот спорт земајќи ги во 96,828 облози сметководство за $2,764,160 од вкупниот се справи.Најновиот извештај гледа на државата спортско обложување се справи со пад за втор месец по ред следниве јануари рекорд $34,935,891 се справи со GGR на $3,872,604 зора на империјата слотови ера.

Оливија работел како уредник и писател за големи брендови низ повеќе ниши.Таа сега се фокусира на iGaming и обложување спортски индустрии.Коцкање Вести-Сајт со ХУМОР 24k казино без депозит бонус.