црвена карпа казино храна суд ресторани

aming машина продажба за 2015 година се зголеми 4.4 отсто, за речиси KRW38.8 милијарди долари.или декември 2015 година, на групата вкупно казино продажба беа надолу 25.1 проценти од година на година, за да KRW41.7 милијарди долари.lso во ноември, фирмата најави претседателот Парк Pyung-yong бил именуван ко-главен извршен директор на компанијата, да работи во тоа својство со постојниот ДИРЕКТОР, Ли Hyuk-byung.број на инвестиции аналитичари го потенцираше дека 16 од Јужна Кореја е 17 казина се ограничени да служат странците само, укажувајќи дека копното Кинески играчи се клучна целна пазарот за странци-само места. црвена карпа казино храна суд ресторани.