Mobilebet казино бонус Ohne Einzahlung

Bet365 има потпишано десет години се справи со Гео Мрежи за да обезбеди национална оптички влакна мрежа која ќе им овозможи на компанијата да се одговори на зголемената мрежа барања и да дава супериорен крајниот корисник искуство.Гео Мрежи со овој договор; ќе се приклучат на партијата во онлајн игри сектор, со тековните клиенти како: TalkTalk, Fujitsu, Linx, Hewlett Packard, и Тејлор Wessing.Гео мрежа ќе бидат распоредени помеѓу bet365 клучните велика БРИТАНИЈА дата центри во Stoke, Манчестер, Heathrow и Лондон, и ќе се обезбеди брз и сигурен дистрибуција на bet365 податоци преку својата мрежа во реално време.Нил Selby, раководител на Мрежи и Безбедноста, за bet365 се вели во соопштение за медиумите: "Како играч броеви продолжи да расте, ние мора да најде иновативни начини за да бидете сигурни дека нашата инфраструктура може да се задоволат побарувачката денес, и растот ние очекуваме во иднина...Ние потребна стабилна, ниска латентност на мрежата што би можело да се обезбеди лесна услуга на стотици илјадници играчи истовремено онлајн...природата на нашиот бизнис бара мрежна дека може да се справи со огромна шила во сообраќајот, но, со Гео имаме дополнителни корист на сопственик на нашата мрежа и имаат голем степен на контрола.Од клучно значење за нас беа сместени сите смета раст, влијаејќи на бизнис континуитет аспекти и обезбедување непречено корисничко искуство." Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre mobilebet казино бонус ohne einzahlung.