мобилен вилијам хил казино клубот

.С.-базирани игри снабдувач Aristocrat Технологии е подружница на Aristocrat Слободно Ltd, од Австралија мобилен вилијам хил казино клубот. Казина ќе биде во можност да целосно искористување на податоци во реално време предвидено од страна на Oasis 360 и маркетинг и печатење на функционалноста на Epicentral," САД-базирани Бркам наведува во соопштението.о финансиските детали на договорот беа откриени.Договорот опфаќа Северна Америка парични казино црвениот елен покер соба. Ние веруваме дека силна, лесна интеграција на реално време аналитички алатки понудени од страна на Oasis 360 и во реално време промоции мотор понудени од страна на Epicentral ќе ја испорача одлична вредност тврдење и раст на возачот да се клиентите", се вели Барт Shuldman, претседател и главен извршен директор на Бркам.e додаде: "Со интегрирање на нашите два системи, казина може да им овозможи на слотот за играчите да се изберат повеќе купони и промоции на видео екран – што тие веднаш може да се печати, натамошно подобрување на слотот за играч искуство." picentral обично се распоредени во казина во врска со Бркам е Епски 950 печатач (на сликата) и на компанијата ServerPort уред. парични казино црвениот елен покер распоред.