како да се совет на вашиот блек џек дилер

xecutive надоместок за првите шест менаџери во казино опрема произведувач на Bally Технологии, Inc totalled US$13.1 милион во годината што завршува на 30 јуни 2014 година, според компанијата, со поднесување на Nasdaq во Њујорк во понеделникот.ormer извршен ДИРЕКТОР Ramesh Srinivasan, кои официјално ја напушти компанијата во Мај, беше награден пакет на само над НАС$3.4 милиони евра во текот на фискалната година 2014 година – речиси половина од тоа ознака "медицински и други трошоци".xcluding пакетот на Kathryn Лост – сениор заменик претседател и генерален советник, кој се приклучи на фирма во текот на 2014 – тогаш осуден од година на година, извршниот надомест за Bally Технологии " други пет врвни директори, всушност, се собираа речиси 21 отсто до US$12.3 милиони евра во 2014 година од US$15.5 милиони евра во 2013 година како да се совет на вашиот блек џек дилер.

сојузник Технологии " споделување на цена се зголеми 66 проценти во двете години на 20 октомври, управувано од страна на две спојување и присоединување вежби – еден како suitor, и како цел.На крајот на бизнис во понеделник, на неговите акции беа тргување во САД$79.87 секој, порастот на 2.75 проценти на ден.avin Исаков, главен извршен директор на SHFL во времето на договорот, кои се продаваат US$3.08 милиони вредност на SHFL акции во времето на неговото заминување.Г-дин Исаков, кој е, исто така, служеше како главен оперативен директор на Bally Технологии, сега е и главен извршен директор на Научна Игри Корп n 1 август оваа година, Bally Технологии рече дека тоа е се стекнува со лотарија технологија и за управување со специјалист Научни Игри во US$5.1 милијарди применети се справи. како да се фрли коцки во craps.