црвена карпа казино кат план

enting Малезија, рече во својата среда поднесување дека како и одговарање на казино фирмата оригиналната жалба, поднесена во сад во ноември, "Фокс поднесе контра тужба против Genting Малезија наведувајќи прекршување на договорот и прекршување на имплицитните завет на добра волја и фер занимаваат" црвена карпа казино кат план.

Genting Малезија е во процес на разгледување на погоре со своите законски поуките и има намера да поднесе навремен одговор", рече фирма во среда е поднесување.р Јин додаде, се однесува на можноста на Genting Малезија оди напред со unbranded парк: "Curiously, ниту Фокс ниту Дизни се обиде да ги спречува отворањето на Одморалиште Светот Genting е отворено тема парк.Ова значи за нас дека Genting Малезија може да се продолжи да се работи на отворено тема парк на свој." enting Малезија, рече во декември се уште се планира да се отвори тема парк, но дека отворањето датум е уште да се потврди.Појаснување дојде по компанијата претседател и главен извршен Лим Кок Thay беше цитиран велејќи дека не-игри објект ќе биде "подготвена" на почетокот од оваа година.eanwhile Места Светот Лас Вегас ДОО, сад-врз основа единица на Genting Малезија е родител Genting Bhd, рече дека тој ќе "strenuously брани" граѓански случај донесе против него од страна Дин Места Ltd.Вториот тврди Genting копираат Дин е архитектонски изглед за нејзините под-изградба на имотот Места Светот Лас Вегас. казино продавница rue docteur nancel penard.