Canale ди покер Sul Digitale Terrestre

На Коцкање Комисијата дванаесет недела консултации за користење на кредитни картички кога коцкање на интернет е поставена за да се заврши на 6 ноември, со веројатноста за кредитни картички би можело да бидат отстранети како депозит опција, кога користите онлајн казино или спортско обложување сајтот како резултат.На консултации беше започната од страна на UKGC по сериозна загриженост дека играчите беа потпирајќи се на позајмување пари за да бидат во можност да се коцка и на тој начин гориво потенцијален проблем коцкање.На iGaming индустријата како целина, од операторите, играчи, како и филијалата на пазарот затоа ќе се покажува силен интерес за тоа кога на Коцкање Комисија за ослободување на нивните наоди откако консултации период е завршен.Во текот на 2018 во велика БРИТАНИЈА во текот 800,000 играчи и потрошувачите на iGaming сајтови се користи некоја форма на кредитна картичка за финансирање на нивните онлајн сметки.Да се погледне подлабоко во оваа тема на Коцкање Комисија сениор менаџер, Пит Rangeley, и Увид менаџер, Rab Grewal, снимени објава разговара за оваа област.Ако сте заинтересирани во слушање на она што тие двајцата имаат да кажат, можете да пристапите на објавата тука.Симон Рајт е и играч и набљудувач на онлајн казино индустрија за над 15 години.Неговото познавање на онлајн казино индустријата – за да ја вклучите спортски е масовна.Не многу луѓе имаат искуство или неговото знаење за онлајн коцкање.Неговото поклонување на фудбалот е исто така забележано.Тој има насликано неговата куќа сина (Chelsea) и иритира неговите соседи со локалните фудбалски песни на играта дена. canale ди покер sul digitale terrestre.