хороскопски казино 80 слободен врти мега Moolah

gents на една компанија поврзани со Macau junket инвеститор Првиот Природната Храна Holdings Ltd биле обвинети за "нелегално" обезбедување на бенефиции за најмалку четири локални пратениците во U хороскопски казино 80 слободен врти мега moolah. заедницата на Северните Маријански Острови за да победи нивната поддршка за премин на казино закон.n четврток Marianas Ѕвезди беше доделена на привремено ограничување на ред со Супериорен Судски Соработник Судија седи во Saipan (на сликата), најголемиот остров во архипелагот, и место каде casino resort – опишани од страна на локалната власт како што бараат "минималните US$2 милијарди долари" инвестиции – ќе се наоѓа.копија од Marianas Ѕвездите' суд петиција е добиена со GGRAsia.Во него се вели: "На Лотарија членови на Комисијата се свесни за значителни докази кои покажува дека со цел да се принуди текот на Казино Закон, агенти на луѓето од Хонг Конг и Макао кои сакаа Saipan казино лиценца, неправилно и незаконски обезбедени значителни придобивки за најмалку четири CNMI сенаторите, со цел да се предизвика да ги поддржи усвојувањето на Казино Закон.Сепак, на Лотарија Комисија одбива да се испита Најдобри Сонце и неговите директори и агенти со цел да се утврди дали ваквите тврдења се вистинити и дали Најдобри Сонце или лицата поврзани со неговиот тим се одговорни." др понудувачот се бара да се плати US$1 милиони неповратната такса за апликација како дел од процесот.Секој беше, исто така, треба да платите НИ 30 милиони долари како депозитот се враќа во владата зачувам сметка хороскопски казино канада мобилни бонус. GRAsia обид за контакт со претставници на Првиот Природни пред објавувањето на нашата приказна, но беше неуспешен.n петок наутро пред отворање на пазарот, Прво Природни најави дека трговијата во своите акции е да биде прекината.Подоцна во утринските часови фирмата рече дека причината за тоа беше "во очекување на објавувањето на огласот во однос на внатре информации на компанијата во однос на примената за Casino Resort Инвеститорот Лиценца за Островот Saipan". хороскопски казино бонус кодови.