се велика британија коцкање добивки оданочуваат

enting Хонг Конг Ltd, операторот на казино крстарење бродови и заеднички казино оператор во Филипини, објави нето добивка од НАС$2,1 милијарди за целосна-2015 година, во споредба со САД$384.5 милиони евра во претходната година.enting Хонг Конг – дел од Малезија-базирани Genting Група – пријавени вкупниот промет на речиси US$690 милиони денари, од страна на 20.9 проценти од претходната година.Вкупно оперативни трошоци – со исклучок на депрецијација и амортизација – зголемен 29.7 проценти од година на година да НИ$528.4 милиони евра.enting Хонг Конг, рече приходи од крстарење и крстарење активности поврзани со зголемен 23 проценти од година на година да НИ$652.8 милиони евра во 2015 година се велика британија коцкање добивки оданочуваат.

"Патник билет на приходите значително се зголеми во 2015 година поради придонесот од Кристал Патувања", рече фирма.arlier овој месец Genting Хонг Конг најави стекнување на три shipyards во Германија.Купување на три shipyards "е директно комплементарни" на стекнување на германски бродоградба фирма кон крајот на минатата година, рече Хонг Конг-листата фирма. се ни виза слотови се отвори во индија.