се опише коцкање како спортски етика прашање

брокерски е предвидување дека октомври е Macau казино бруто игри приходи (GGR) ќе биде највисок месечен извештај во апсолутна смисла бидејќи "крајот на 2014" на задната страна на силни перформанси во текот на Кина почетокот на октомври "Златна Недела' одмор се опише коцкање како спортски етика прашање. За октомври, ние очекуваме GGR да достигне околу MOP24 милијарди [US$2.98 милијарди] (+10%), која ќе биде највисок апсолутен ниво на GGR од крајот на 2014 година", рече белешка од Грант Govertsen, аналитичар во Унијата Игри Хартии од вредност Asia Ltd, по септември месечна GGR резултат издадени во неделата од страна на Макао е казино регулаторот.apanese брокерски Номура проценува Macau во октомври GGR раст може да биде дури и повисоки, во 13,5 проценти од година на година des moines ајова во близина на казино. Врз основа на нашите разговори со junket оператори во текот на изминатата недела, како и слични казино оператор коментар, октомври Златното Недела празник е обликувањето да биде исклучително силна и затоа очекувам силна почетна GGR раст индикатори во текот на раните денови од месецот," изјави Унија Игри.ctober Златното Недела период опфаќа Кина Национален Ден на 1 октомври. Кина е Држава Совет прогласи 2017 празник период што се работи за осум дена од 1 октомври до 8, како што вклучува лунарниот календар-врз основа на Средината на Есента Фестивал, кој оваа година се паѓа на 4 октомври des plaines реки казино проширување.
За октомври, Златна Недела одмор ќе биде клучот возачот на месец перформанси.Тоа е премногу рано да се измери колку е силна октомври може да излезе, но ние сме preliminarily проценување на ниско двоцифрена [процент] раст," рече недела белешка од аналитичарите Vitaly Umansky, Жен Гонг и Кети Huang на брокерска Sanford В 7 кланови рај казино концерти. Bernstein Ltd.otel вработување нивоа во Макао казино својства беа обликувањето на силни перформанси во текот на октомври Златна Недела, според податоците средено, со GGRAsia во периодот до празникот.Ажурирани 9.40 часот, октомври 3) 7 кланови првиот совет казино на вода парк.