казино во близина на Phenix градот ал

Тоа е со големо разочарување дека EnergyBet најавува тоа ќе биде повлекување од полскиот пазар.Во чекор и со многу други онлајн меѓународни коцкање услуги, EnergyBet ќе се прекине да нудат услуги на клиенти во Полска, ефикасна како и од 1 април 2017 казино во близина на phenix градот ал. EnergyBet менаџмент се гледа случувања во врска со прописите во Полска тесно за некое време, и се надеваше дека полската влада ќе ги слушате советите на Европската Унија и другите органи на државната управа.За жал, сепак, ова не беше случај, и нова високо рестриктивни и непријателски регулаторната средина има направено продолжение операции unviable казино во близина на penn state university. EnergyBet извршен ДИРЕКТОР Marcin Sapinski објасни "На полскиот пазар секогаш е многу важен за нас, и ние споделување на фрустрација на полски клиенти.Ние ќе продолжи да ги следи случувањата, со цел за враќање на полскиот пазар, ако работите се промени.Во меѓувреме, ние би сакале да се заблагодарам на нашите полски клиенти за нивното разбирање." EnergyBet ќе престане да се директно рекламирање или промоции на полскиот пазар, и сите EnergyBet филијалата партнери биле наложено да се отстрани реклами и промоции во насока на полскиот пазар, пред 1 април 2017 како да се направи казино андроид стан.

Сметки за сите полски жители ќе бидат затворени и сите износи се врати, со облози поставени пред критичниот датум се чест.Одлуката да се престане нуди EnergyBet услуги на клиентите е Полска не беше преземат лесно, и било кои произлегуваат непријатности и разочарување е многу жали.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се направи блекџек табела.