колку често да се блеф покер

anking група УБС АГ го зголеми својот удел во Австралија-листата игри оператор Сребро Наследство Group Ltd да 10.9 проценти, таа компанија се вели во поднесување на Австралиската Хартии од вредност во четвртокот.На прашање - што се одржа преку УБС Хартии од вредност Australia Pty - се врти банкарскиот група во значителна акционер на казино фирма.БС во моментов поседува 44,201,160 акции во Сребрена Наследство, по стекнување на 39,128,410 акции на јули 10, според поднесување.Во тек на 10am, 14 јули) колку често да се блеф покер.