коцкање во канзас сити мисури

sian казино оператор и инвеститорот Bloomberry Места Корп потврди дека група може да снимите загуба оваа година поради прекин на казино операции во Филипини од средината на Март како дел од напорите да го запрат ширењето на coronavirus пандемија.Појаснување на Филипините Берза дојде по интервју дадено за еден медиум од страна на групата претседател и главен извршен директор, Enrique Razon.loomberry развиен и работи на Solaire Одморалиште и Казино (на сликата во датотека фото) на Забава во Градот Манила.р Razon реков на Филипините Ѕвезда весник дека Bloomberry може да се пријави загуба во 2020 година, поради суспензија на игри работење, но, исто така, се должи на социјално дистанцирање мерки што се очекува ќе се применуваат откако овие бизниси се дозволи да продолжите коцкање во канзас сити мисури. За Solaire, нашиот план кога ние може да се отвори е да се тестираат сите," Bloomberry е извршен ДИРЕКТОР беше цитиран како вели, иако во извештајот не се разјасни дали на тој мислеше за вработените и клиентите коцкање во ки вест fl.
"Игри .. коцкање во kiswahili се нарекува. ќе бидат само во 20% од нашите вообичаени капацитет, [и] таму ќе биде просторно дистанцирање, носење на маски ќе биде задолжително," тој им кажа на медиумите штекер.loomberry рече fortnight пред тоа сакаше да се "прошири" своите инвестиции портфолио, "во интерес на подобрување на акционерска вредност".Компанијата изјави дека ќе се разгледа – настрана од игри на среќа – можности кои се вклучени "угостителство, како и други не-игри средства". коцкање во kowloon shenmue 2.