кога е Potawatomi казино милвоки.со отворање

Ноември, Словенија – 2018 полека доаѓа до крајот, но Spintec се уште е во целост предлогот.Од ноември, од 13 до 15 Spintec тим беше во Макао Игри Show (македон-ски) да го покажат за нивните производи заедно со нивните дистрибутер во Макао, Азија Пионер Забава кога е potawatomi казино милвоки.со отворање.

"Нашата изложба на македон-ски само ќе го подобрат нашето присуство и да се направи нашиот удел на пазарот дури и поцврст." рече Primoz Krsevan во еден од претходните разговори.И како не Spintec изврши? "Азија е една од најважните пазари за нас, бидејќи тоа е одговорен за 40% од сите занимава имавме досега во 2018 во светот.И со секој бизнис средба имаме, ние се зголемува и проширување на нашата удел на пазарот таму.Во оваа година, македон-ски издание, ние ја потресе раце и направени се занимава со оператори во Филипини и Виетнам.Веќе имаме неколку инсталации во овие два пазари, оператори нас и тие се многу задоволни со тоа како нашите производи се вршат на нивните казино подови па, следниот логичен чекор беше да се прошири." Spintec е еден од ретките производители дека има решенија за и компактен и амфитеатар set-up прозорци.И македон-ски посетителите можат да се восхитуваат и двете.Поголемиот дел од интерес беше на виртуелна самостојна играње станици дека Spintec претстави за прв пат во Азија.Самостојна виртуелна станица обично е одличен избор за помали казина, бидејќи тоа е простор-ефикасна.Но, тоа не е само ограничени на мал казина, бидејќи тоа нуди играч чувство на интимност, која е огромна корист исто така и за поголеми казино подови кога е potawatomi казино случува да се отвори. "Ние секогаш сме многу среќни да слушнат позитивни повратни информации од операторите кои веќе имаат нашите производи инсталиран.Имавме многу посетители запирање на нашиот штанд дека се импресионирани со Spintec првите инсталации на амфитеатар multigame и ние сме веќе потпишување на договори и донесување на нови нарачки за овие set-up прозорци." Ако сте ги пропуштиле вашата шанса да зборува со Spintec тимот на македон-ски, контактирајте Primoz Krsevan на [email protected] или ја посетите нивната веб-страница www.spintec.si за повеќе информации.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre кога е покер враќаат во охајо.