Petit казино полковникот де Villefranche Sur Mer

akayama префектурата би можеле да имаат "фер шанса" ако домаќин сајтови за casino resort во Јапонија се избрани врз основа на балансиран предлози, вели соопштението издадено на име на prefectural владата petit казино полковникот де villefranche sur mer. Wakayama сака да конкурираат на националниот владата да биде домаќин на една од почетните три казино лиценци е дозволено во првата фаза на Јапонија е казино индустријата либерализација.akayama истрча барање за информации (RFI) процес во 2018, која привлече поднесоци од седум казино оператори, според ослободување издадена во четвртокот од страна на комуникации фирма Hogo Digital.брифинг во која беа вклучени во дискусиите на развој на интегриран установи неодамна беше одржан од страна на Јапонија националната влада.akayama префектурата рече дека тоа биле дадени гаранции од страна на Јапонската централна власт дека областа е близината на Осака не ќе брои против тоа во натпреварот за еден Јапонски казино лиценца.И двете се во populous Kansai регионот.akayama има претходно изјави дека неговата близината на Осака и обратно – би работа за да се "дополнуваат" соодветните шеми се стави напред на националната влада petit казино collonges sous saleve. Со оглед на населението на Kansai регионот во целина, како и поставување на Kansai Меѓународниот Аеродром, ние се чувствуваме ние може да се создаде синергија и на уште поголема економска корист меѓу двете дестинации треба да интегрирани места биде дозволено и во Осака и Wakayama", рече изјава од Wakayama prefectural владата вклучени во четврток порака. кога ќе казино во morgantown ап отворен.