монопол слотови ниво нагоре брзо

s казина низ Азија Пацифик регионот се погледне за свежа начини на оптимизирано нивната маса-пазар подови, JCM Америка Корп, инаку знам како JCM Глобално, вели дека никогаш повеќе фокусирани на помагање на нив.unal Mishra (на сликата), генерален директор на нови бизнис развој за новите годишни компанија, даде GGRAsia надградба за време на Глобалната Гејминг Expo (G2E) Азија за придобивките на спојување.Тој објасни дека комплементарна природа на две производни линии – со малку се преклопуваат – е бонус за сите клиенти монопол слотови ниво нагоре брзо.

Од таа гледна точка, на спојување направи апсолутна смисла.Ние погледна како да се направи комбинација лице кое многу посилни за нашите клиенти," рекол тој монопол слотови мо apk 1.33. Некои од производите што имаат [на екранот на G2E Азија] се оние што сме ги стекнале од FutureLogic, како што се PromoNet – која е веќе надвор и стекнување на пазарот на влечење." Во Австралија, ние сме Ticket2Go која ни овозможува да го надградите одредени машини со билет принтери кога тие не можат да имаат пред нив", додава Г-дин Mishra. Една од работите ги потценува во спојување беше позитивен спој што го добив.Бидејќи сега имаме подлабоко инженерски тим, на сите страни.И ние се качил од се во мнозинство на казина како индивидуални бизниси, да се биде во речиси секој казино со комбинација на две производни линии," изјави JCM извршната власт дел лаго казино губење на пари.

Како казина, започнете да се фокусирате на оптимизација, ние треба да почнеме да го оптимизирате [како снабдувач] секоја компонента на казино подот.И некои од оние кои се критични компоненти како бил validators и билет принтери. Не казино грижа дали бил валидатора работи или не?Одговорот на тоа е дека бил валидатора е влезна точка за секој гејминг машина, па одговорот на тоа е "да, тие не се грижат'.Па ние треба алатки за да се осигураме дека нашиот производ е извршување, и врши оптимално," додаде JCM извршната власт.СМ, исто така, има suite на софтвер производи повици ДНК – Динамичната Мрежа на Апликација) – за да помогне во тој процес. На пример, технологијата може да се следи степенот на прифатеност на сметка на валидатора, и ако на прифатеност паѓа под одредено оптималниот праг што може да го предупреди казино да се испита што е проблемот," рече Г-дин Mishra. Една работа казина сакате да го знаете е дека сите фирмверот е иста за сите сметка validators.Во минатото процесот беше прирачник.Некој мораше да оди на секоја машина, ажурирање на фирмверот и бидете сигурни дека нема грешки се направени.Тоа не беше само еден тежок процес и скап процес, но една кои имале потенцијал за човечка грешка.Имаме можност сега да ја преземете firmware за сите сметка validators на подот, врз основа на [регулаторната] одобренија кои се примени, за да бидете сигурни дека подот е обединета." дел лаго казино њујорк.