дел лаго казино губење на пари

Лента е најдобро април во седум години помогна да се јават две месец игри приходи слајд во Невада.Казина националната собрани $897.9 милиони од коцкари во текот на месец април, а 5.39 зголемување во споредба со истиот месец во 2014 година. и Мани Pacquiao.Сепак, Може да 2014 година ќе биде тешко да се победи.Игри приходи која месец порасна 8.2 проценти националната и 17.3 проценти на Лента, во голема мера поткрепен со 85.5 зголемување на baccarat приходи дел лаго казино губење на пари. Baccarat wagering зголемен за 14 проценти во текот на месец со $724.1 милиони залог на играта.Месецот го одбележаа вториот последователен пораст на baccarat волумен следните шест директно месечни падови.Приходи од baccarat зголеми за 5.3 проценти за $95.2 милиони евра.На задржете процент — износот казина чуваат од коцкари — беше 12.86 проценти во споредба со 13.93 проценти пред една година.ЈП Морган игри аналитичар Џо Greff предупреди на инвеститорите околу Лента е baccarat резултати оди напред дел лаго казино њујорк. На Лента, игри приходи се зголемени за речиси 7.8% до $498.8 милиони евра.Игри на Одбор за Контрола објавија резултатите петок.Аналитичарите изјавија броеви за месец нудеше позитивен знак за пазарот дел лаго казино државата њу јорк.
"Ние се напомене дека во април е една од најмалку важно месеци за Лас Вегас," Beynon рече. "На пазарот ќе (и) треба да продолжи да се доживее нестабилноста во baccarat игра даден најверојатно застој во Кинески играчи," Greff напиша во истражувањето забелешка. Macquarie Хартии од вредност игри аналитичар Чад Beynon истакна дека на игри приход изнесува од април имаат историски изнесува само 7.6 проценти на Лента е годишни приходи бројките од 2007 година дел лаго казино новогодишната ноќ.