колку правопис слотови прави паладин имаат 5e

onami Игри Inc, сад-врз основа единица на Јапонски игри и забава кооперација Konami Стопанства Корп, вели нејзината Synkros казино систем за управување ги има инкорпорирано нови функции во пресрет на Covid-19, и сега се нуди "слот машина за чистење и грижа на клиентите решенија".Компанијата се вели во среда соопштение дека овие нови функции имаше првиот беше објавен во јуни.utomated известување системи да предизвика гејминг машина за чистење и sanitisation на казино подови биле во центарот на вниманието неодамна поради пандемија колку правопис слотови прави паладин имаат 5e. Во прашање на недели, компанијата се разви, тестирани, и распоредени систем-донесено решение да им помогне на оптимизирање на слот машина за чистење помеѓу користите, и да ја нудат, без трошоци да се Synkros клиенти", рече компанијата колку правопис слотови не warlock се. "Тоа е дел од Konami тековните напори да дава значајна поддршка за здравје, безбедност и обновување на иницијативи на индустријата за игри оператори." функција на управување-ажурирање на систем е тоа што клиентот ќе пристигне во слот машина може да побара, преку играчот следење на LCD екранот, дека машината се чистат.По играч има завршија својата седница, машината ќе се префрлат на автоматизирана ", кои чекаат да бидат sanitised" порака.Тоа, исто така, ќе се прикаже времето печат идентификување кога последен чистење се случи. колку правопис слотови не warlock мора на ниво 1.