казино во близина на Sequoia националниот парк

Долгата суша на Кинески туристи внесување Макао би можеле наскоро, наводно, се доаѓа до крај по веста дека локалните функционери се одлучи делумно да се оживее Индивидуални Посети Шема (IVS) за копното посетители.Според извештајот од Внатре Азиски Игри, на IVS систем беше иницирана во 2003 година, а имаше на крајот дозволено жителите на некои 30 Кинески заедници да внесете Macau на сопствените до една недела, со цел да уживаат во широк спектар на забава и коцкање активности понудени од страна на поранешниот португалски енклава казино во близина на sequoia националниот парк. Coronavirus затворање: Сепак, во овој објект беше суспендиран на неодредено време од крајот на јануари, поради тековните coronavirus пандемија, што подоцна доведе до голем пад на бројот на копнените Кинески туристи во посета на Макао како и поврзани намалување на бизнис во градот казина.Извор детални дека овој вториот пад беше повеќето видливо покажа минатиот месец како енклава е речиси 40 коцкање-пријателски места виде нивниот вкупен бруто игри приходи опаѓа од 94.5% од година на година да малку повеќе од $167.8 милиони евра.Ограничен повторно стартување: и покрај продолжувањето на заканата од пандемија, Макао Секретар за Социјални Работи и Култура, Ао Ieong U, сега наводно изјавила дека нејзиниот град е поставено да се оживее IVS систем за жителите на соседните Кинески заедница на Zhuhai од среда.Владата службен наводно објасни дека некој што сака да ги искористи себе за оваа шема ќе биде потребно за да се добие негативен тест за coronavirus и биле издадени со зелена здравје закон.Претпазливи предупредување: службен згора на тоа, најави дека Macau се надева дека ќе го продолжи IVS механизам за жителите на другите копното Кинески заедници во многу блиска иднина, но повторно ќе биде должен да целосно shelve објект треба само еден нов случај на coronavirus биде снимен на локално ниво.Соодветно и таа наводно изјавил дека Macanese туристите ќе исто така да им биде дозволено да патуваат низ цела Кина, од среда, без да го исполни на 14-ден карантин барање. казино во близина на seneca паѓа ny.