среќен 7 казино полумесечина град

10 април 2018: Водечки онлајн игри оператор Чекор Игри именува Ричард Sager како свој нов Шеф на Меѓународниот Развој.Ричард ќе биде одговорен за водењето на меѓународната раст на Чекор е B2C бизнис како на компанијата се проширува во нови пазари.Меѓународната експанзија е клучен за Чекор е развојна стратегија, како, со своите флексибилни заштитен технологија, тоа изгледа да се прошири своите брендови и производи на нови пазари надвор од велика БРИТАНИЈА и да влезат на нови verticals.Со 20-годишно искуство во меѓународниот развој, стратегија и операции, Ричард е добро поставени за да се постават приоритетите, план и поддршка на извршувањето на Чекор е наведено раст стратегија.Тој има претходно работел со големи брендови и раст друштва за стратегија и меѓународен развој, вклучувајќи Bacardi-Martini Корп и повеќе неодамна на Пасат, каде што тој се поддржани на компанијата Европската планови за проширување среќен 7 казино полумесечина град. Eitan Бојд, извршен ДИРЕКТОР на Чекор Игри рече: "Ричард има одлично досие во успешно поддршка на компаниите и на нивните стратегии за раст и земјата и на меѓународно ниво.Своето знаење и искуство ќе биде од непроценливо значење како Чекор продолжува својот фокус на нови пазари и verticals, и ние сме среќни да ви посакам добредојде него во тимот." Медиумите прашања Хадсон Sandler Hattie О'Reilly Берти Бергер +44 (0) 20 7796 4133 За Чекор Игри Чекор Игри саладин, наведени на ЦЕЛТА, е водечки онлајн игри на операторот.Компанијата работи мулти-брендирани стратегија, со користење на комбинација на неговиот комерцијален и лиценциран софтвер за да се обезбеди онлајн вистински пари игри и социјални игри мобилна апликација.Чекор Игри е вистински пари нудат во моментов е фокусирана на велика БРИТАНИЈА пазар, каде што е лиценциран и само работи од регулираните надлежности на велика БРИТАНИЈА и Alderney, со разновидно портфолио на над 150 брендови.Чекор Игри води партнерство платформа, Чекор Заедно, преку кој компанијата лиценците неговиот комерцијален платформа за игри оператори, медиумски партнери и трговците на мало во велика БРИТАНИЈА и на глобално ниво, овозможувајќи им да се создаде онлајн присуство за своите клиенти и овозможување на Чекор да навлезат на нови verticals и во велика БРИТАНИЈА пазари и прекуокеанските територии.Повеќе информации на Групата е достапна на: https://www.stridegaming.com Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre казино министерството за образование и наука курсеви en ligne.