кога ќе црвена карпа казино се отвори

Џејмс Пакер, Директор на Австралиската игри компанијата Краун Места Ограничен, има изјавено дека тој не ќе биде во потрага за проширување на компанијата придонеси во Јапонскиот пазар во скоро време, според една статија во Agence France-Пресе.Најавата следи месеци на шпекулации околу иднината на интегриран места во Јапонија.Многу би се претпостави дека Круната Места, со седиште во Сиднеј, ќе биде во најдобра позиција да ги шири своите операции во Јапонија.Сепак, Пакувачот изразија желба да се фокусира на изградба на предводник на одморалиште во Сиднеј како неговата компанија е моменталниот приоритет кога ќе црвена карпа казино се отвори. Shizo Abe, тековната Јапонски Премиер неодамна повика на предвремени избори, кои се одржаа во неделата, натамошно одложување на политички разговори околу интегрирани места.Резултатите покажаа дека неговата коалиција ја има задржано две третини мнозинство во парламентот.Тоа е добра вест за казино оператори кои стравуваа промена во раководството може да го загрози легализација временска рамка и понатаму.И покрај поттикнување на изборниот резултат, Круна Установи' тековното преструктуирање има преземено приоритет над потенцијално залудни Јапонски потфат што е веројатно да се вклучи долга и високата цена наддавање војна помеѓу неколку од светот најголемиот казино оператори best live poker app android. MGM Места веќе изразија интерес на пазарот, цементирање на нивните намери, со лансирањето на нивните Јапонски свртена страница на почетокот на октомври.Иако Пакер не се повтори дека тој е само еден Директор, тоа е јасен показател дека не се сите големи казино оператори ќе се натпреваруваат за Јапонскиот пазар.Круна Места, ќе продолжат да ги развиваат своите $1.9 bn интегрирани одморалиште во Сиднеј во проектот што е опишано од страна на Пакувачот како "најважните зграда изградена во Австралија во долго време". best live poker in europe.