Best Live Poker App Iphone

aming тест лабораторија и за техничка консултантска компанија BMM Меѓународни ДОО, познат како BMM Testlabs, вели дека има назначен Роберт Reyes (на сликата) како и неговиот постар заменик претседател на развој на бизнисот.ММ Testlabs рече во неделата писмена изјава дека Г-дин Reyes ќе биде задолжен за снабдувач развој на бизнисот и продажбата, фокусирајќи се на проширување и продлабочување на односите BMM Testlabs има со игри добавувачи и за создавање на нови можности за тестирање на усогласеноста и технички консултантски услуги.или изминатите две години Г-дин Reyes служеше ОИЕ Експонати како и неговиот потпретседател на продажбата.Пред тоа тој бил вработен од страна на Ортиз Игри за три години, како и неговиот постар заменик претседател на продажбата за Северна Америка, а пред тоа работел за Игри Лаборатории Меѓународни ДОО (GLI) за шест години, во функција на развој на бизнисот и менаџментот best live poker app iphone.

Роберт е односи со игри на добавувачи, и неговата позадина да работи со племенски и државните регулаторни тела, и неговото познавање на игри производи и услуги ќе им помогне на BMM вози иновации и ќе обезбеди нова вредност," изјавата цитирани BMM Testlabs главен извршен Мартин Бура како што велат. best live online casino usa.