Seminole хард рок тампа блек џек турнир

Член на Ирскиот Парламент, Dail, изјави дека практиката на постоење на само еден член на персоналот што работи во обложување продавница е премногу опасно seminole хард рок тампа блек џек турнир. Имало 569 грабежи во обложување продавници во Ирска, земја со население од само шест милиони луѓе, во последните три години seminole хард рок тампа казино домаќините.
Jonathon O "Black" на Sinn Fein изјави Во Весник: "фреквенцијата на грабежи во обложување канцеларии, и со над 100 на годишно ниво, покажува дека не е многу јасна onus на работодавците да се осигура дека вработените имаат високо ниво на безбедност и заштита, како и на практиката на еден manning продавници не треба да се користи во Ирска.Тоа е едноставно премногу опасно за персоналот." Тој продолжи: "слушнав од луѓе вработени во обложување канцеларии кои работат во она што се смета за не-оди области за полицијата и уште тие се оставени сами ракување со големи суми на пари во текот на целиот ден или за огромното мнозинство на денот." seminole хард рок тампа казино кредит.