казино се наоѓа пет минути истера

aming опрема снабдувач TCS Јован Huxley Ltd е да користите технологија која е предвидено од страна на Јапонија Парични Машина Co Ltd – исто така познат како JCM глобал – во својата нова Qorex линија на електронските игри на среќа терминали (на сликата во уметникот рендерирање) казино се наоѓа пет минути истера.

Ние сме многу задоволни што TCS Јован Huxley е избран JCM Глобалните е iVizion и Gen2 У производи за нивниот нов Qorex електронски игри терминал," JCM Глобалните е генерален менаџер за Европа, Блискиот Исток и Африка, Payam Zadeh, беше цитиран како вели во порака. каталог.