што прават трепкачки светла на врвот на слот машини значи

Оваа недела, дански Коцкање Орган (DGA) најави својата програмата за сертификација на давателите на онлајн казината, онлајн обложување, и земјиште-врз основа на вложување е ажурирана.На ажурирани сертификација процесот треба да се спроведува од страна на следната година, сепак, крајниот датум допрва треба да се утврди.Засегнати страни во индустријата може да коментира за ажурирање пред конечната верзија е издадена.На DGA бара коментари да бидат испратени од страна на август 31, 2021, преку контакт формата.Можно транзициски период ќе бидат обезбедени за издавање на ажурирани програма.Општи Услови Постојат неколку промени на општите услови од страна на Данска регулаторот.Во минатото, тестирање организација, да имаат три години работно искуство или повеќе да нудат услуги во регионот.Сега, тој услов е отстранета.Ова им овозможува на понова организации за да обезбедат услуги за сертифицирање.На DGA утврдени тоа е повеќе важно да се разгледа на луѓе кои се вклучени во работата наместо на компанијата целокупното искуство.Во минатото, тестирање бара ISO 17020 акредитација.Сега, само ISO 17025 ќе бидат прифатени.Ова е број наменета за тестирање.Ова се фокусира на спецификации и правила кои се вклучени во лабораторија testing што прават трепкачки светла на врвот на слот машини значи. ISO акредитација е, исто така, повеќе не се потребни за тестирање на компаниите да нудат услуги.Ова барање беше отстранет за верификација пенетрациско тестирање.Овој тип на тестирање се користи за да ги видиш пропусти во рамките на производот.Стандарди за Тестирање во Рамките на промените на сертификација од страна на DGA, неколку стандарди се наведени.Кога станува збор за живо казино опрема, барањата сега вклучуваат рулет и картичка мешање алатка за тестирање.Отстранети од листата на барања е дека три-второ правило веќе не важи.Тестирањето ќе не треба да се одреди дека секој настан на игра ќе се земе три секунди за да се заврши.Заедно со тестирање елементи, стандарди за општа инспекција имаме исто така се промени.Во главниот документ поврзан со општата инспекција, деталите сега вклучуваат онлајн бинго во рамките на peer-by-peer дел.Оваа промена им помага да се појасни дека носители на лиценца за онлајн казино игри, исто така може да нудат онлајн бинго.Се движат напред, описот на ситуации каде DGA треба да се даде одобрение пред нови игри се додаваат или да се промени, ќе се појави во техничките барања дел.На DGA планира да издаде нова верзија на техничките барања како што открива ажурирана програмата за сертификација.Претходно одобрение обезбедува услуги може да пријави игра точни податоци.Нови игри не се вклопуваат во веќе постоечките податоци за барањата за известување и може да предизвика проблем со системот развој во рамките на DGA.Информации во врска со играта треба да се посвети на DGA во многу време пред тоа започна. што прават боја покер чипови значи.