казино Cours Gambetta лион 7

број на претприемачи со казино интереси прави најновата листа на "Филипини 50 Најбогати" составени од страна на Forbes.Тие должам нивното рангирање не само за коцкање сектор, но, исто така, да се насочуваат бизнис интереси, со некои активности во семејството за неколку генерации.e столици Филипини-листата Bloomberry Места Корп, кој развива и работи на Solaire Одморалиште и Казино во Забава во Градот Манила.Г-дин Razon семејството на првиот направи своите пари во порт работење, бизнис основана од страна на неговиот дедо во почетокот на 20-от век.Г-дин Razon сега работи Меѓународни Контејнерски Терминал Услуги, вели дека се е водечки на земјата карго терминал оператор.loomberry Места има планови да се развие вториот Филипините casino resort во Кезон Сити, и е дополнително eyeing казино лиценца за Јапонија. казино cours gambetta лион 7.