ел пасо

На Macau International Аеродром е за да се добие сериозен износ на козметичка хирургија.На аеродромот оператор, CAM, се вели во соопштението што го започна дизајн работат на нов јужен продолжување на патнички терминал, на која изградбата ќе се добие во тек на следната година.Во прилог е наменета да се обезбедат подобри услови за очекува 10 милиони плус воздух патници се очекува да слета во Макао лесно година и доаѓа по аеродромот северниот терминал продолжување беше завршен на почетокот на годинава.Според соопштението, "Со цел да се зголеми МИА компетентност и понатаму да се зголеми капацитетот на патникот терминалната зграда, КАМЕРИ ќе бидат отворањето на Патнички Терминал Градење на Јужна Продолжување Дизајн и Изградба на Проектот во почетокот на 2019 ел пасо. Проектот ќе заземат стапало површина од 5,700m2 [61,354 квадратни метри], со продолжување на 3 нивоа, од постоечките патнички терминал зграда за вкупна површина од 17,100m2 [184,062 квадратни метри], кој вклучува архитектонски дела, структурни работи, E&M работи, внатрешни работи fit-надвор работи, итн.По завршувањето на овој проект, целокупниот дизајн капацитет на патници терминалната зграда ќе се зголеми до 10 милиони патници годишно, со дополнителни заминување сала област, канцелариски простор, деловен простор, С&Б област, ВИП област, дополнителни 3 вчитување мостови, итн.БИМ [зграда информации моделирање] постојано ќе бидат усвоени за Патнички Терминал Градење на Јужна Продолжување на Проектот и други МИА иднина се големи проекти за да се оптимизира процес на дизајн и за следните операција & одржување на процесот за управување." БИМ е еден вид на технологија која е дизајниран да им овозможи на проекти да се движат по побрзо додека решавање на проблеми поврзани со инженеринг прашања.Таа го претвора 2D цртежи во 3D модели автоматски и CAM покажува дека БИМ беше главна компонента на северниот терминал продолжување на проектот.Макао е ставање на многу акции во воздухот патување.Според градот податоци, повеќето коцкари во Макао се туристи и воздухот патниците имаат поголема вредност за градски туризам во споредба со оние кои само дојдат за ден, или оние што доаѓаат од Кина и Хонг Конг преку ферибот.Воздушниот сообраќај да Macau е во пораст за изминатите неколку години.Во 2017, на аеродромот снимен 7.17 милиони патувања, што беше нов рекорд.Досега оваа година, има постапува 6.16 милиони денари; кога северниот терминал проширување е комплетен, аеродромот беше во можност лесно да се покрие 7.8 милиони патувања.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre тексас нелегално коцкање.