цезар палата казино табела Minimums

Афинитет Игри доби ограничени дише понеделникот во нејзината континуирана правна битка со најголемиот акционер Z Капитал Партнери.На сослушувањето, Кларк Каунти Окружниот Судија Марк Denton става на чекање за 15 дена неговиот прелиминарна забрана издаден минатата недела дека престана Афинитет од поставување на својот отров пилула во движење ако Z Капитал купува повеќе акции.Афинитет рече дека ќе поднесе жалба со Невада Врховниот Суд цезар палата казино табела minimums. Z Капитал сега е сопственик на само 30 проценти од компанијата, но отров пилула ќе се ослободи поплава на нови акции, кои би се разредува својата позиција на околу 5 проценти ако Чикаго-врз основа на инвестициската фирма ја зголемува својата позиција.Сепак, Denton дозволено Z Град да продолжи да се обиде да најде гласови за поддршка на двајца кандидати има номиниран за Афинитет седумте члена на одборот.Гласањето е закажана за вторник.Компанијата вели дека веќе има околу 62 проценти од гласовите во рака за нејзиниот одбор чеша проектот за модернизација на образованието слот машина jammer стан.

Z Капитал рече дека тој би сакал да се купат повеќе акции, но нема поднесено прифатиле понудата за преземање за целата компанија.Според Афинитет адвокати, Z Капитал беше ставање надвор купи нуди како што неодамна како петок.Афинитет поседува две Страшно е казина во Лас Вегас, три во Primm, и неколку други расфрлани низ земјата. проектот за модернизација на образованието jammer слот машина велика британија.