Parx Online Casino No Deposit Bonus Codes

На Cosmopolitan на Лас Вегас има изгубено две високи раководители кои помогнаа да се надгледува имотот развој и големиот отвор.Одделно, преговорите со Кулинарски се закажани да започнат следниот месец, ако работници одобри унија, компанијата потврди понеделник.Главен службеник за информации Маршал Андреј и заменик претседателот на хотел операции Грег Листови се веќе со Космополитски.Компанијата не даде причина за нивното заминување parx online casino no deposit bonus codes. "Во текот на отворање ново одморалиште постои промет, нови луѓе се приклучат и некои заминеме.Со неколку исклучоци, тоа е нашата политика не да дискутираат за одредени промени во персоналот," компанијата се вели во соопштението.На $3.9 милијарди хотел-казино, кој беше отворен во декември меѓу Bellagio и CityCenter на Лента, не е за да се започне договорот разговорите со Кулинарски унија земјата клуб.

"Како што се планира, ние ќе бидат внесување на разговорите со Кулинарски унија во Март.Ве очекуваме плодна исход," компанијата се вели во соопштението.Кен Лиу, истражувачки директор со Кулинарски Локалните 226, рече во понеделникот дека унијата има картичка проверете договор во место со хотелот и планови за извршување на договорот наскоро, што доведува до Cosmopolitan вработени гласање на унијата застапеност.Тој рече дека унијата очекува гласањето да се одржи следниот месец, со преговорите почетокот кратко време по картички се смета ако гласањето е успешна.На Cosmopolitan има околу 5,000 работници.Лиу рече околу 2.000 вработени, вклучувајќи ги и домаќинки и службата за храна работници, ќе бидат подобни да учествуваат во гласањето казино launceston бафет. "Ние сме во потрага напред за да работи со Космополитски.Очекуваме да има плодна и продуктивни односи", рече тој.Кулинарски унија претставува околу 60,000 приватниот сектор работниците во Невада. земјата клуб.