земјата клуб

Играчи во Intertops Покер сакаат своите ре-купи акција.Бидејќи играчите сакаат да имаат пристап до онлајн покер ре-купи опции, сајтот реши да се врати на својата популарна Wipeout Серија.На Wipeout XL турнири обично нудат $1,500 во гарантира паричната награда, но оваа недела, Intertops ќе се нудат многу поголеми турнири, со понудувачот, $3,000, еден со $5,000 и еден со неверојатни $9,000 во паричната награда на понуда!Целосен Распоред за Wipeout Серија: Играчи кои сакаат да учествуваат во посебните Wipeout Серија оваа недела ќе треба да се пријавите на 1 јули земјата клуб. На тој ден, на настанот ќе понуди buy-in од $20 + $2 со $3,000 наградата басен.Во четврток, 2 јули, на турнирот ќе чини $30 + $3, и да им понудиме поголема $5,000 гарантира наградата басен.Со овој настан, играчи може да се приемател дел во сателити на јуни 29 за $1.00 + $0.05 казино launceston јадење. На 3 јули, онлајн покер соба ќе се нудат Wipeout ФУЗИЈА, која има buy-in од $60 + $6 орел планина казино ваков ажурирање.
Овој настан ќе понуди до $9,000 во гарантира парите!Играчи може да земе учество во сателити на 29 јуни со почеток во само $0.30 + $0.02 и повеќе на 3 на $2 + $.10 орел планина казино велигден porterville. Сите покер турнири ќе се одржи во No-Limit Texas Hold ' em формат.Почнувајќи купишта ќе биде поставен на 2.000 и ролетни менуваат на секои 10 минути.Повеќе Акција: на врвот на онлајн покер турнир опции, Intertops Покер нуди специјални екстра врти се справи со слот на месецот.Од јули 1-4, играчи може да се заработи екстра врти на Шеќер Поп 2 и Супер Слатки, наслови од Betsoft.Едноставно направи депозит и тогаш победи до $250 на екстра врти.Отворот на месецот за сајтот е Назад со Венера, па до 100 екстра врти може да се заработи во оваа игра, кога играчите направи депозит секој ден во текот на месец јули.Специјалниот онлајн слот за игри на понудата е само еден од многуте опции предвидено од страна на онлајн игри сајт. орел планина казино храна суд мени.