Pot De Fleur Sur Roulette

р Голдстејн (на сликата) рече дека проширувањето на фирмата сопственост во Сингапур – Marina Bay Песоци – би целна премиум-маса сегмент кој "е слична на онаа на Macau" pot de fleur sur roulette. Ние сме во потрага на [клиенти од] целиот регион.Ние сме во потрага на премиум маса во Азија, мислам дека овој производ ќе биде за многу high-end туристички и високо-софистицирани коцкари," изјави извршниот.Тој беше зборувајќи за среда во Њујорк за време на инвестиции-сектор настан, "Bernstein е 35 што да направите ако мислите дека некој има коцкање проблем. Годишен Стратешки Одлуки Конференција".s дел од договорот со Сингапурски владата, Марина Беј Песок ќе се изгради четвртиот кула во непосредна близина на неговата постојниот комплекс.Проектот исто така вклучува и еден од 15.000 седишта арената и нова сите suite хотел со околу 1,000 соби, прелиена со што фирмата повици на Песок SkyPark; на набљудување палубата вклучувајќи ресторан објекти и базен.р Голдстејн рече дека освен тоа што Лас Вегас Песоци беше таргетирање на 20-процентно-плус враќање на вкупно вложениот капитал во својата Сингапур проширување, иако не се разјаснат ако тоа беше на годишно ниво што да направите ако вашиот партнер е коцкање. Мислам дека ние се побарува многу фино да се справи, што ни овозможува да расте, да придонесува за Сингапур .. што да правите ако се победи големи во казино.

и ни даде duopoly до 2030," рекол тој отварање на казино во јужна африка. И покрај сите capex трошење доаѓа во Макао и Сингапур во текот на следните неколку години, Лас Вегас Песоци не гледам никаква промена во продолжите да се врати капитал на акционерите", рече аналитичари Vitaly Umansky, Kelsey Жу и Евника Ли во некоја белешка во средата. отварање на казино во флорида.