се казино случува да се затвори повторно

ottery на продажбата во Кина достигна RMB31.5 милијарди долари (US$5.1 милијарди евра) во август, до 28.1 проценти од година на година, според податоците од земјата Министерството за Финансии оваа недела.ainland Кина лотарија на продажбата достигна RMB247.2 милијарди во првите осум месеци на 2014 година, до 24.4 проценти од година на година, податоците покажаа.треска од страна на Кинески да се коцка на Светското Првенство резултати се наметнува до спорт лотарија продажба оваа година.Спорт лотарија на продажбата surged 34 проценти од година на година, во првите осум месеци на 2014 година да RMB114.2 милијарди долари.utside на спортски облози, продажбата на благосостојбата лотарија билети, исто така, се зголеми 17.2 проценти од година на година да RMB132.9 милијарди долари во периодот јануари-август период.mong Кинески провинции и градови, луѓе во Пекинг не беа желни како што беа пред една година да се купи лотарија билети во август, со продажба, се намалува со околу 13 отсто.Продажбата во други места остана силна минатиот месец, сите зголемувањето на не помалку од 5 проценти, според официјалните податоци. се казино случува да се затвори повторно.