плати за слотови на мобилен

Штета контрола се врши од страна на службени лица во Едмонтон-област казино по откривање на тие беа цел на сајбер напади кои се стави на клиентите и на вработените информации во ризик.Компјутерски системи на Реката Кри Resort & Casino во Енох, Алберта, Канада отиде надолу во текот на викендот, но во околности во кои се предизвикани тоа да се случи не е јасно до оваа недела.Поб Mahajan, одморалиште казино е генералните менаџери' прва мисла беше дека техничка грешка предизвикана системот да одат надолу, само за да сфатите дека подоцна тоа беше вистински сајбер напад, како што е соопштено од страна на HuffPost Алберта плати за слотови на мобилен.
Mahajan, рече на клиентите и на вработените податоците се украдени но дека казино подот не беше погодени од сајбер-кражби.Сепак, тој не би рекол како многу поединци се вклучени.Службени лица, рече дека полицијата и сајбер експерти за безбедност во приватна компанија беа контактирани штом напад бил откриен.Вид на сајбер напад или она информации е компромитиран не беше откриена од страна на Mahajan плати за покер рака крстозбор. Mahajan, рече Река Кри се обидува да се кваси низ сите детали и дека тој е свесен дека "има некои лични информации, во нашиот систем, кои ќе се однесуваат на соработници, како и на купувачите и колку од тие информации е нема, ние се обидува да го утврди тоа" плати за казино дилер. Поединци чии информации може да биле компромитирани во нападот се контактирани од страна на Реката Кри.Покрај тоа, Алберта Игри и Алкохол Комисија ги има, исто така, биле контактирани и е истрага.Кога $178 милиони Реката Кри Одморалиште и Казино отвори на 26 октомври, 2006 година, само западниот дел на Град Едмонтон, тој стана првиот абориџини во сопственост на казино во Провинцијата Алберта, според Алберта Коцкање Истражувачки Институт.Изграден како "дестинација" казино објектот куќи барови и ресторани, девет приказна 255-соба хотел, На Едмонтон Marriott на Реката Кри Одморалиште, со фитнес центар, базен, како и две хокеј на мраз rinks.На Енох Кри Нација стекнати единствена сопственост на имот кога тоа завршено се справи со малцински интерес на носителот, Paragon Игри Inc.на Лас Вегас, Невада во јануари 2014 година е холивуд казино вклучена отвори.

Казино кат карактеристики 34 игри маси, покер јама, и повеќе од 1.100 сервисни слот машини. е холивуд казино во толедо охајо се отвори.