Significato ди слот во италијански

ong Конг-базирани аналитичари Кенет Fong и Изида Вонг предупреди за "потенцијална исплата на дивиденда сече" на "ослабен" резултати и "тешки" капитални расходи циклус во 2015 година, поврзани со развој на нови казино места во Cotai, Макао одговор на Лас Вегас Лента.ќе Macau казино оператори развивање на нови или проширување на постојните својства во Cotai со буџет над НАС$1-милијарди марка.БС Хартии од вредност Asia Ltd сепак, прогнозите за исплата на дивиденда стапки ќе се одржуваат на високо ниво significato ди слот во италијански.

"Ние веруваме во способноста да се плати останува силна, дури и во истакна сценарио," аналитичарите Ентони Вонг и Angus Чен напиша во една белешка, во вторникот significato ди руеда де казино. Но да ги задржи овие исплата на ликвидност, некои компании ќе треба да биде подготвен да се подигне бруто долг нивоа за да се обезбеди парични рамнотежа не е исцрпена," Г-дин Вонг и Г-Чан, предупреди.acau има шест казино concessionaires – од кои сите се наведени во Хонг Конг – почнаа да плаќаат дивиденди на своите акционери.Последната компанија да започне со тоа беше Галакси Entertainment Group Ltd, го објавува својот прв дивиденда во Март оваа година.ong Конг-базирани аналитичари Џејми Soo и Адријан Чан, од Daiwa Група Хартии од вредност Ад, се вели во извештајот, во вторникот: "Макао табела-само GGR за 1 декември до 8 беше HKD5.9 милијарди долари [US$761 милион] со просечната дневна приход на HKD738 милиони евра, надолу 20 проценти недела-на-недела и [надолу] 22 проценти од година на година.Врз основа на тековните работи стапки, очекуваме декември вкупниот GGR да се види негативен пораст од 24% до 30 проценти од година на година." ells Фарго Хартии од вредност ДОО високи игри аналитичар Камерон McKnight напомене дека во декември перформанси би можеле да бидат негативно засегнати од престојната посета на Macau на Кинески Претседател Xi Jinping нијагарините водопади казино отворен денес. "Средината на месец резултатите би можеле да бидат погодени ако Претседателот Xi е посета на Макао влијае на high-end визитација," САД-врз основа на Г-дин McKnight рече. нијагарините водопади казино пакети канада.