покер лицето во затвор

ut компанијата се вели во соопштението придружни својата прва четвртина приходи поднесени Бурса Малезија во вторникот дека наметнувањето на трето движење контрола ред во нацијата, како Covid-19 countermeasure, "ќе продолжи да негативно влијание на групата бизнис по привремено затворање на Одморалишта во Светот Genting е казино операции од 24-ти Мај 2021." enting Малезија изјави таа има инвестирано "над НАС$800 милиони" во Genting SkyWorlds, број на инвестиции аналитичари предложи започнување на паркот би можеле да помогнат да се прошири на игри одморалиште е целокупната заработка од страна на доведување на нови клиенти.enting Малезија имаше рече дека во првата четвртина од приходите од печатот, дека 76 проценти година-на-годишниот пад во приходите во својата Малезија одмор и угостителството бизнис – вклучувајќи игри – била "главно поради суспензија на групата одморалиште операции од 22 јануари 2021 до средината на февруари 2021 во согласност со владата за имплементацијата на втората движење контрола ред, и после reopening на имот со намален капацитет. покер лицето во затвор.